تحولات منطقه

۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
کد مطلب: ۱۱۲۲۰۰۹

نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از شنیدن سخنان موافقان و مخالفان، با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ موافقت کردند.

مجلس با کلیات لایحه بودجه سال آینده موافقت کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در جلسه علنی دوشنبه (۱۵ دی ماه) مجلس شورای اسلامی، بررسی گزارش کمیسیون تلفیق درباره کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در دستور کار قرار گرفت و نمایندگان با (۱۷۱) رای موافق، (۶۹) رای مخالف، (۶) رای ممتنع از (۲۴۸) نماینده حاضر در مجلس شورای اسلامی با کلیات این لایحه موافقت کردند.

مسعود پزشکیان سه‌شنبه(۲دی ماه) لایحه بودجه را تقدیم مجلس کرد و پس از آن کمیسیون تلفیق بودجه برای بررسی کلیات و جزئیات بودجه تشکیل شد. این کمیسیون در ابتدا کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ را رد کرد، پس از آن رئیس‌جمهور نامه‌ای به مجلس جهت اعمال اصلاحات در بودجه ارسال کرد.

پس از نامه رئیس دستگاه اجرا، کمیسیون اصلاحاتی را در بودجه به عمل آورد و سپس روز گذشته کلیات لایحه بودجه در جلسه کمیسیون تلفیق به تصویب رسید.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha